Som ribolov Pole Recenzije – pojavljuju se na nekim od najboljih

Tu je oprema koju treba imati na som ribolov. Morate imati ispravne mamac, kolut i štap, test liniju i kuke i koristiti rig koji će vam pomoći uhvatiti ribu. Catfishing ne sviđa ribolov razrokost ili bas.

Naknadno prijedlog je da se najčešće koriste ultralakih opremu za ribolov pastrve. Pod “opremom” Ja sam se odnosi posebno na svoj štap za ribolov, ribolov kolut, ribolov linije, te veličini svoje kuke i / ili trouth ribolov mami. Ultralaki oprema je svakako važno uhvatiti više pastrva. Mnogi ribolovci imaju tendenciju da koriste opremu koja je u cijelosti, kao i težina, kada ribolov za ove prekrasne ribe. Drugi od savjeta će vam pomoći da uhvatiti više pastrva je najčešće koriste ultralakih prijenosnika.

Svi mi imamo svoje priče o 1 koji je dobio daleko. Moj brat i ja iskoristiti ići u ribolov vrlo malo po malo jezero u blizini Hillsboro, Missouri. Mi obično primili postoji oko 10 navečer i da će ostati odmah.

Rođak zavojnica vrati, spina čvrsta kolut je kolut vrsta s fiksnom zavojnica. Ove role tradicionalno se montiraju iznad bara, ali može imati vanjski “nos” koji štiti fiksnu svitak. Kao vrti kolut ima sposobnost za početak lakši mamac.

No, prvi problem za soma izlazi iz zimske sezone je hraniti teško za mrijest. To znači također ukazuje na to da će som prenijeti puno u potrazi za najviše hrane. Dakle, da bude jasno, trebali biste biti u potrazi o plićim mjestima uzvodno. Vi ćete biti s naglaskom na aktivnom soma i maskiranje puno pitke vode, jer som će biti kreće puno.

Savjet broj 4. Koristite smelliest mamac za željenu mačka. To je ne samo o dobivanju mamac koji želite koristiti u som ribolov. Održavanje svježine mamac je doista poželjno. Jeste li znali kad mamac je u hladnjaku za poduži vremenski period vremena, miris i okus uvelike smanjena? To samo znači da je korištenje zamrznutih jela kao mamac ne preporučuje. Otkrijte mjesto gdje možete staviti svoj mamac i držati ga novi dok idete u ribolov.

To je prvi važan muha znati. Oni su dobro prepoznali iz ribarskog svijeta zbog svoje elegancije delikatna i njihov kratak životni vijek odraslog koji traje samo jedan osamljeni radni dan pariti i onda umre.

To je puno bolje ribe od skutera neke vrste doći do dublje vode. Ako ste ribolov u 1. zoni bez rezultata, premjestiti na sljedeću području. Držite motor u trol modu, tako da možete premjestiti zajedno sa svojim mamac u vodi za piće. Ako ste pronašli područje koje dobiva komad, bi biti svjesni da za sljedeći put posjetite.